استاندار یزد جزئیات تصویب «منطقه ویژه علم و فناوری یزد» را در شورای عتف تشریح کرد

استاندار یزد از تصویب طرح «منطقه ویژه علم و فناوری یزد» در شورای عتف خبر داد.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از ايلنا، سیدمحمد میرمحمدی از تصویب طرح منطقه ویژه علم و فناوری استان یزد در جلسه امروز شورای علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست معاون اول رئیس جمهور خبر داد.

وی در این زمینه گفت: این طرح با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با پشتیبانی و مشوقهای دولت اجرا خواهد شد.

استاندار یزد تصریح کرد: هدف از این طرح، همگرایی و هم‌افزایی واحدهای فناوری اطلاعات از اردکان تا یزد و مهریز است و با اجرای این طرح سرمایه‌گذاریها اقتصادی، رقابتی و هم راستا خواهد بود و از موازی کاری دور خواهیم شد.

سیدمحمد میرمحمدی درباره سابقه این طرح گفت: منطقه ویژه علم و فناوری یزد از سال ۸۶ مطرح شده ولی پس از چندین سال وقفه، سرانجام در زمستان ۹۲ با همکاری دکتر جهانگرد در دست اقدام قرار گرفت و با همکاری دستگاه‌های ذیربط استانی و دانشگاه، تصویب آن دنبال شد