امام جمعه مهریز: واقعه غدیر یک جریان زنده تاریخی است

امام جمعه مهریز گفت: واقعه غدیر یک جریان زنده تاریخی است که باید ابعاد آن برای مردم و بویژه جوانان بازگو و درست تجزیه و تحلیل شود.
حجت الاسلام ‘علی برهان' در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر مهریز با تبریک هفته ولایت و عید سعید غدیر خم افزود: پیامبر اعظم اسلام (ص) در روز غدیر خم حضرت علی (ع) را به جانشینی خود انتخاب کردند.

وی ادامه داد: انتخاب حضرت علی (ع) توسط پیامبر اعظم (ص) به اذن خدا و برای کامل شدن دین اسلام و رسالت نبی مکرم (ص) انجام گرفته و موضوع محبت نبوده است .

به گزارش مهریز نیوز امام جمعه مهریز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان مهریز گفت : علیرغم اهمیت واقعه غدیر متاسفانه ابعاد آن هنوز به خوبی و کامل برای مردم تبیین نشده و لذا بازسازی این حادثه کاری مهم و ارزشمند است.

علی برهان افزود: مردم باید در روز دوشنبه ۱۸ ذیحجه که این واقعه بازسازی می شود به محل انجام این کار بزرگ فرهنگی رفته و از نزدیک در جریان آن قرار گیرند.

امام جمعه مهریز در ادامه به هفته ناجا و نقش نظم و امنیت در جامعه اسلامی اشاره کرد و از فداکاری پلیس این شهرستان قدردانی نمود و گفت: مردم باید با نیروی انتظامی در تعامل باشند.

برهان گفت: نیروی انتظامی مقتدر، خواب متخلفان را آشفته می کند و این روحیه و کار مهم باید همواره وجود داشته باشد و مدیران اجرایی باید در کنار پلیس فعالیت کنند.

امام جمعه مهریز میلاد امام هادی (ع) را به نمازگزاران جمعه تبریک گفت و اظهار داشت: شناخت سیره امامان معصوم (ع) و فعالیت در راستای اهداف آنها کار مهم و یک وظیفه است.

برهان یادآور شد: قرآن کریم و سیره روشن ائمه هدی (ع) همه بر این مسئله مهم اتفاق نظر دارند که باید در برابر استکبار ایستادگی کرد و کوتاه آمدن در برابر دشمنان با روح انقلاب اسلامی و وصایای امام خمینی (ره)و شهیدان در تضاد است.

امام جمعه مهریز: واقعه غدیر یک جریان زنده تاریخی است