انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشکده فنی شهید صدوقی و پارک علم و فناوری یزد

ابوالقاسم میرطالبی و داریوش پور سراجیان روز سه شنیه 29 اردیبهشت ماه 94 تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری یزد و دانشکده فنی شهید صدوقی یزد را امضا نمودند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد؛ با حضور ابوالقاسم میرطالبی رئیس دانشکده فنی شهید صدوقی، در محل پارک علم و فناوری یزد تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری یزد و دانشکده فنی شهید صدوقی یزد درخصوص راه اندازی و مدیریت مرکز نوآوری در آن دانشکده منعقد گردید.
داریوش پورسراجیان ریاست پارک علم و فناوری یزد ضمن تبریک بابت این اتفاق خوش یمن بیان نمود: با ایجاد این مرکز فضای تئوري دانشگاهها می تواند تغییر کرده و وارد حوزه عمل شود و بهانه ای باشد تا دانشجویان ایده پردازی نمایند و به دنبال تبدیل ایده به محصول باشند و پس از کسب مهارت های آموزشی

به دنبال کسب و کار بروند. اين موضوع در دانشكده فني شهيد صدوقي به سبب ماهيت آن دانشگاه كه اجين با فنون و حرف

مي باشد مي تواند پررنگ تر و كارا تر باشد.

رئیس دانشکده فنی شهید صدوقی با بیان خوشنودی بابت ایجاد مرکز نوآوری گفت: در مجموعه دانشکده استعدادهای خوبی وجود دارد و نیازمند راهنمایی های تخصصی هستیم که تعامل با پارک علم و فناوری و ایجاد مرکز نوآوری این نیاز را رفع می کند.
وی با بیان اینکه آماده هرگونه همکاری با پارک علم و فناوری هستیم عنوان نمود: از آنجا كه استان یزد همیشه در بحث علم و فناوری پیشتاز بوده است ایجاد این مرکز در استان یزد و موفقیت آن، می تواند انگیزه ای برای ایجاد مراکز مشابه در دانشكده هاي فني سایر استان ها نیز باشد.
لازم به ذکر است طی این تفاهم نامه ضمن راه اندازی و مدیریت مرکز نوآوری در دانشکده فنی شهید صدوقی، اعضای مرکز نوآوری و شرکت های مستقر در پارک می توانند از امکانات آن دانشکده با تخفیف استفاده نمایند.
این تفاهم نامه در6 ماده و در 2 نسخه به امضای رئیس پارک علم و فناوری یزد و رئیس دانشکده فنی شهید صدوقی به عنوان معین دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان رسید.