بازديد استاندار يزد و هيأت همراه از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان

هيأتي متشكل از استاندار، معاونين و مديران كل استان یزد به همراه رئيس دانشگاه يزد، رئيس، معاونين و جمعي از مديران و نمايندگان شركتهاي پارك علم و فناوري يزد روز دوشنبه مورخ 93/10/8 از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند و از اين نزديك با روند فعاليت آنها آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ابتدای این بازدید سیستانی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان ضمن خوشامدگویی به استاندار یزد و هیئت همراه، خواستار همکاری و تعامل سازنده بین این دو استان در زمینه ارتقاء سطح علم و فناوری و گسترش فضایی تحقیقاتی و پژوهشی شد .

سپس دكتر کشمیری، رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به ارائه گزارشی در خصوص پیشینه شکل‌گیری این مرکز و تشکیل دو پارک علم وفناوری شیخ بهایی و ابوریحان در این مرکز پرداخت و اهداف و چشم انداز این مراکز را تشریح کرد.

در ادامه استاندار یزد با تشکر از میزبانی به عمل آمده، حرکت در مسیر علم و فناوری و دستیابی به عرصه‌های تحقیقاتی و پژوهشی را نیاز اصلی کشور دانست و از پیشنهاد ارائه شده در خصوص همکاری دو استان در زمینه علم و فناوری استقبال کرد و ابراز امیدواری نمود تا نتایج این همکاریها به توسعه و پیشرفت روز افزون استانهای یزد و اصفهان و در نهایت کشورمنجر شود .

لازم به ذكر است استاندار یزد و هیأت همراه از بخشهای مختلف شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، فضاهاي در دست ساخت مجموعه پارکهاي علم و فناوری شيخ بهايي و ابوريحان، پارك علمي کودکان وآزمايشگاه‌هاي شهرك بازديد به عمل آوردند.