بازديد هيأت رئيسه پارك از مركز رشد شهرستان بافق

هيأت رئيسه و جمعي از مديران پارك علم و فناوري يزد روز دوشنبه مورخ 93/10/1 از مركز رشد شهرستان بافق بازديد نمودند.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ادامه اين سفر جلسه‌اي در فرمانداري بافق برگزار و پيرامون مسائل اين مركز رشد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دكتر داريوش پورسراجيان، رئيس پارك علم و فناوري يزد در اين جلسه بافق را شهرستاني با پتانسيل بالا براي فعاليتها و فناوريهاي حوزه معدن و معدن‌كاري دانست و ابراز اميدواري كرد با همكاري همه مسئولان اين شهر از اين پتانسيل به نحو شايسته بهره‌برداري شود.

فرمانداري بافق نيز ضمن ابراز خرسندي از فعاليتهاي صورت گرفته در راستاي راه‌اندازي اين مركز در سالهاي گذشته ابراز اميدواري كرد اين مركز به نحو شايسته احياء گردد.

سید مهدی طلایی مقدم همچنين افزود: فرمانداري آماده هرگونه همكاري براي احياء اين مركز بوده و از تصويب بودجه و ساختمان براي اين مركز خبر داد.