بازدید معاون محترم فناوری و نوآوری پارک از مرکز رشد مهریز

$lead.getData()

صبح روز پنجشنبه  1393/7/3 معاون محترم  فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد از مرکز رشد مهریز بازدید کرد. در این بازدید که مدیر محترم دفتر مراکز رشد، مدیر محترم مرکز رشد مدیریت و علوم انسانی و مدیر محترم طرح و برنامه، دکتر فقیه خراسانی را همراهی کردند،از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد مهریز بازدید و نحوه فعالیت این شرکت‌ها مورد بررسی قرار گرفت. معاون محترم نوآوری و فناوری پارک یزد به صورت صمیمانه به مشکلات شرکت‌ها گوش فرا داده و در مورد برخی از این مشکلات راه‌ کارهایی ارائه نمود و مدیر مرکز رشد مهریز را مسؤل پیگیری این راه‌ کارها نمود. دکتر فقیه خراسانی مشکلات شرکت‌ها را عمدتاً، بازار و بازاریابی عنوان نمود و اضافه کرد با بهره‌گیری از مشاورین مجرب در این زمینه از سوی پارک این مشکلات مرتفع خواهد گردید ولی با این وجود این مسئله قابل طرح در شورای فناوری می‌باشد.

معاون محترم فناوری و نو آوری پارک فعالیت مرکز رشد مهریز را نسبناً خوب ارزیابی نمود و از مدیر مرکز رشد استمرار این روند را خواستار شد. شایان ذکر است مرکز رشد مهریز در حال حاضر دارای 5 شرکت در مقطع رشد و 4 شرکت در مقطع پیش‌رشد می‌باشد.

در پایان بنا به پیشنهاد مدیر یکی از شرکت‌های مرکز رشد به مناسبت هفته دفاع‌ مقدس برای تجلیل از خانواده معظم شهدا با خانواده گرانقدر شهید عالیمقام "حسینعلی واعظی" دیدار و مقام شامخ این شهید معزز و خانواده گرامیش مورد تجلیل و اکرام قرار گرفت.

عکس از تقی فرهنگ نیا