بازسازی حماسه بزرگ غدیر در محوطه تفرجگاهی غربال بیز

به گزارش خبرنگار مهریز نیوز ، امسال نیز  در سالروز عید بزرگ ولایت، حماسه بزرگ غدیر خم همزمان  در محل تفرجگاه غربال بازسازی می شود .

سرهنگ " علیرضا زارع " فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز ضمن اعلام این خبر همچنین اضافه کرد: در این مراسم که با حضور گسترده مردم برگزار می شود بیانگر عمق علاقه آنان به موضوع بسیار مهم ولایت است و انشاالله شاهد روشن شدن ابعاد این حادثه بسیار بزرگ تاریخی خواهیم بود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز  اضافه کرد: مدتی است که عوامل اجرایی همراه با هیئت های مذهبی و مردمی شهرستان وادارات مختلف درگیر هماهنگی های برگزاری این مراسم هستند .

زارع همچنین گفت: امیدواریم با حضور باشکوه مردم در عصر روز عید غدیر خم در تفرجگاه غربال بیز مهریز این حماسه ماندگار در تاریخ اسلام به خوبی بازسازی شود.

بازسازی حماسه بزرگ غدیر در محوطه تفرجگاهی غربال بیز