با حضور دبير كارگروه مؤسسات دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، سياستهاي دولت درخصوص حمايت از شركتهاي دانش بنيان تشريح شد

نشست دكتر سيد محمد صاحبكار خراساني، دبير كارگروه مؤسسات دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با شركتهاي دانش بنيان امروز چهارشنبه 9 مهر ماه در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگاني، معاون و كشاورزي يزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در اين نشست كه مديران عامل شركتهاي فناور مستقر در پارك علم و فناوري يزد، شهركهاي صنعتي و ساير شركتهاي دانش‌بنيان حضور داشتند، دكتر صاحبكار به بيان سياستهاي دولت درخصوص حمايت از شركتهاي دانش بنيان پرداخت.

همچنين به سئوالات حضار در زمينه نحوه حمايتها پاسخ داده شد. بخش ديگري از اين نشست به بيان مشكلات و ديدگاه‌هاي شركتها اختصاص يافت كه دكتر صاحبكار در خصوص رفع مشكلات و تسهيل در امور شركتهاي دانش‌بنيان قول مساعد داد.