با معرفي برگزيدگان، مراسم اختتاميه ششمين دوره مسابقات نوآوري و ابتكارات دانش‌آموزي برگزار شد

مراسم اختتاميه ششمين دوره مسابقات نوآوري و ابتكارات دانش‌آموزي عصر جمعه 93/8/2 با حضور عباسعلي رضايي معاون توسعه و مديريت منابع انساني استاندار، دكتر سعيدآبادي دبير كميسون ملي يونسكو، دكتر اولياء رئيس دانشگاه يزد، دكتر پورسراجيان رئيس پارك علم و فناوري يزد و بسياري از مقامات استان در سالن آمفي تئاتر مركزي دانشگاه يزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، معاون فناوري و نوآوري پارک علم و فناوری استان یزد در این مراسم با اشاره به اینکه اين مسابقات هرساله برگزار می‌شود و این دوره با حمایت دانشگاه یزد بوده است گفت: پارک علم و فناوری سعی کرده است خلاقیت را در بین دانش‌آموزان گسترش دهد. وی افزود: در این دوره از مسابقات در 11 لیگ که 8 لیگ در رشته رباتیک ، 2لیگ در رشته شیمی شامل شیمی دبستان  و دبیرستان، 1 لیگ در رشته زیست شناسی بود.188 تیم و با حضور 450 نفر دانش آموز با هم به رقابت پرداختند.

دکتر فقیه خراسانی ضمن تشکر از حمایت دانشگاه یزد گفت: برگزاری این دوره از مسابقات در دانشگاه یزد از نکات برجسته این دوره است و برای اولین بار کمیسیون ملی یونسکو  ما را مورد حمایت قرار داد. این دوره از مسابقات با  تنوع زیادی از رشته‌ها همراه بوده است. وی از آموزش و پرورش استان و همچنین همکاری مدارس نمونه استان با فرستادن 70 تیم به این دوره از مسابقات تشکر کرد.

وی تاکید کرد این مسابقات بیشتر جنبه آموزشی دارد تا قهرمانی و حضور در این مسابقات بسیار با اهمیت است. وی ابراز امیدواری کرد این مسابقات مقدمه ای برای رشد و نوآوری و خلاقیت در سال تحصیلی جدید باشد.

دکتر فقیه خراسانی از سایر حامیان برگزاری این دوره از مسابقات که استانداری یزد، شورای شهر یزد، سازمان فنی و حرفه ای، بانک ثامن الحجج و بانک رسالت، گروه پیشگامان کویر یزد، شرکت الکترو کویر و شرکت آبسال کویر بودند قدردانی کرد.

وی در پایان تصریح کرد پارک علم و فناوری استان آمادگی دارد که در سالهای آینده با حمایت دانشگاه یزد این مسابقات را در سطح ملی برگزار کند و این یک برند برای استان یزد خواهد بود.

راه اندازی منطقه ویژه علم و فناوری با هدف کسب و کار

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری یزد هم که در این مراسم حضور داشت ضمن تشکر از برگزارکننده‌های این دوره از مسابقات گفت: بحثی که امروزه در کشور اهمیت دارد و مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به آن دارند بحث علم و فناوری است.

عباسعلی رضایی افزود: رهبر معظم انقلاب در جمع نخبگان تاکید کردند که کشور ما به جای متکی بودن به منابع نفتی در عرصه علم و فناوری گام های بلندتر و بهتری را مطابق برنامه چشم انداز 20 ساله نظام بردارد. وی افزود: خوشبختانه استان یزد با برنامه ریزی هایی که صورت گرفته است در حوزه آموزش و دانشگاه‌ها و همچنین ابتکارات و اختراعات و نوآوری شاهد پیشرفت های بسیار خوبی بوده است و امیدواریم این برنامه‌ها تداوم داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به اینکه بحث جدیدی که در پارک علم و فناوری مطرح است در خصوص منطقه ویژه علم و فناوری است، گفت: اهداف ویژه ای که این منطقه دارد بحث کسب و کار است. ما این امید را می دهیم که با درایت مسؤولان در آینده تأسیس و توسعه  شرکتهای دانش بنیان را شاهد باشیم و فعالیت های شما در این حوزه مثمر ثمر باشد و اثر بخشی و بهره وری که مد نظر است در حوزه علم و فناوری در این منطقه ویژه شاهد باشیم.

این دوره از مسابقات بهترین دوره بوده است

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکودر این مراسم ضمن تشکر از رییس دانشگاه و برگزار کنندگان این دوره از مسابقات گفت: کاری که دانشگاه یزد، پارک علم و فناوری و دانش آموزان انجام داده اند برای توسعه و آبادانی کشور بسیار اثر گذار است و افزود: این دوره از مسابقات که در دانشگاه یزد برگزار شده است  بهترین دوره عمرکاری خود در کمیسیون ملی یونسکو بوده است.

دکتر سعیدآبادی در ادامه با اشاره به اینکه اگر بخواهیم یک حرکت درست را انجام دهیم جز در مسیر خدمت دانایی، نیکویی و کار خیر و کمک کردن به دیگران و زیبایی نیست و افزود: کاری که شما در این مسابقات انجام دادید بسیار مهم است و کمیسیون ملی یونسکو آماده همکاری برای برگزاری چنین مسابقاتی است.

وی افزود: ما در کشورمان و در حوزه علم یکی از کارهایی که از آن غافل هستیم و باید بیش از پیش انجام دهیم و یکی از موضوعات مهم سازمان جهانی یونسکو، بحث عمومی کردن علم است. بدین منظور که علم تنها در حیطه متخصصان و دانشگاهیان ما نباشد بلکه علوم مختلف باید در درون خانواده های ما و در دبستان ها وارد شود و اینگونه جشنواره ها و مسابقات که شما انجام داده اید در جهت عمومی کردن علم است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 18کرسی دانشگاهی یونسکو در سراسر کشور وجود دارد گفت: این کرسی های دانشگاهی این امکان را فراهم می آورد تا در شبکه یونسکو دستاوردها، داناییها و توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران را بتوانیم با دنیا مبادله کنیم و در دسترس قرار دهیم. وی افزود: امروزه دانشگاه های مختلفی هستند که تقاضای کرسی های بزرگ و مختلفی دارند.

دکترسعیدآبادی پیشنهاد کرد: کرسی یونسکو در زمینه ارتباط،  ابتکار، خلاقیت و نوآوری را بتوانیم با کیفیت خوب در دانشگاه یزد و پارک علم و فناوری یزد ایجاد کنیم و از این طریق استعدادهای درخشان یزد را مطرح کنیم و در پایان با اشاره به اینکه هر دو سال یکبار اجلاس جوانان در کشور پاریس برگزار می شود و دونفر نماینده از طرف ایران فرستاده می شود گفت: این امکان وجود دارد که با همکاری دانشگاه یزد و پارک علم و فناوری بتوانیم نمایندگانی را از بین دانش آموزان با استعداد یزدی برای نمایندگی کشور ایران انتخب کنیم.

گفتني است در اين مراسم از برگزيدگان اين مسابقات تقدير و قدراني به عمل آمد.

اسامي برندگان به شرح زير مي‌باشد:

ليست برگزيدگان ششمين دوره مسابقات نوآوري و ابتكارات دانش‌آموزي