با همكاري پارك علم و فناوري يزد و وزارت علوم، نمايشگاهی جهت معرفي محصولات شركتهاي موفق مستقر در پاركها و مراكز رشد در نمایشگاه خانه ملت برگزار مي‌شود.

نمايشگاه معرفي محصولات شركتهاي موفق مستقر در پاركها و مراكز رشد به منظور آشنايي هرچه بيشتر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با فعاليتهاي پاركها و مراكز رشد از تاريخ 93/8/25 لغايت 93/8/28 در محل مجلس شوراي اسلامي برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي پارك، اين نمايشگاه در فضاي نمايشگاهي ساختمان مجلس معروف به "نمايشگاه دائمي خانه ملت" برگزار خواهد شد. لذا با توجه به نزديكي زمان برگزاري و محدوديت فضاي نمايشگاهي، متقاضيان مي‌توانند جهت ارائه محصولات خود به واحد روابط عمومي مراجعه و يا با شماره تلفن 7260116 تماس حاصل نمايند.

گفتني است علاقمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر شيوه نامه شركت در نمايشگاه خانه ملت را مطالعه نمايند.