برنامه توسعه مراكز رشد شهرستاني با حضور فرمانداران شهرستانهاي استان يزد

جلسه بررسي وضعيت مراكز رشد شهرستانهاي استان يزد دوشنبه گذشته مورخ 93/8/5 با حضور دكتر پورسراجيان رئيس پارك علم و فناوري يزد و مهندس فرهنگ‌نيا مدير دفتر هماهنگي مراكز رشد پارك در جمع فرمانداران شهرستانهاي استان در دفتر معاونت توسعه و مديريت منابع انساني استانداري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ابتداي اين جلسه رئيس پارك علم و فناوري يزد به بيان وضعيت مراكز رشد فناوري و طرح پايش پاركها و مراكز رشد پرداخت. در ادامه هر يك از فرمانداران در مورد فعاليتهاي انجام شده شهرستان و راهكارهاي توسعه مراكز رشد حوزه فعاليت خود پرداختند.

در پايان جلسه نيز عباسعلي رضايي، معاون توسعه و مديريت منابع انساني استاندار با اشاره به اهميت توسعه فناوري به عنوان يكي از 7 محور مورد تأكيد در توسعه استان، خواستار توجه بيشتر شهرستانهاي داراي پتانسل در اين حوزه و همكاري با پارك استان در زمينه ايجاد و راهبري مراكز فناوري شهرستاني با تكيه به مزيتهاي منطقه‌اي گرديد.