برپایی جلسه معرفی کتاب " درس هایی از امام " نوشته رسول سعادتمند در کتابخانه عمومی روضه الشهداء میرک آباد شهرستان مهریز

به مناسبت بزرگداشت ایام الله دهه فجر،جلسه معرفی کتاب درس هایی از امام با حضور روح الله زارع بیدکی ، امام جماعت روستای میرک آباد شهرستان، رئیس اداره کتابخانه ها و اعضای شورای روستای میرک آباد و تعداد 30 نفر از اعضای کتابخانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  فرمانداری مهریز و نقل ازاداره کتابخانه های عمومی شهرستان مهریز،مسئول کتابخانه  در خصوص هدف از برگزاری این جلسه اظهار کرد: به مناسبت ایام الله دهه فجر و سالگرد سی و ششمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی و با هدف آشنایی قشر جوان با اندیشه ها و سیره امام و الگو قراردادن سیر و سلوک بنیانگذار انقلاب در زندگی ، این جلسه با حضور اعضای کتابخانه و سخنرانی روح الله زارع بیدکی،امام جماعت روستای میرک آباد برگزار شد.

زارع بیدکی عنوان کرد: مجموعه حاضر در بر دارنده صدها خاطره از امام(ره) است که توسط خانواده،دوستان و آشنایان و خود امام نقل شده و گوشه‌ای از زندگی ساده و زیبای ایشان  را به تصویر می‌کشد . این کتاب ، یک مجموعه چند جلدی می باشد و شامل موضوعاتی از قبیل: آیین همسرداری، تربیت فرزندان، احترام به اعضای خانواده،  توجه و محبت به اطرافیان، امام، الگوی پاکیزگی و آراستگی،قناعت و ساده زیستی،  نظم در زندگی، نامه‌های خانوادگی.مهر امام و با  زبان ساده و شیوا و به صورت خاطره بیان شده است.

این مجموعه نوشته رسول سعادتمند و توسط انتشارات تسنیم به چاپ رسیده است.

در پایان جلسه اعضا و مسئولین از کتابخانه بازدید کرده و با منابع و خدمات کتابخانه آشنا شدند.

گفتنی است کتابخانه روضه الشهداء واقع در روستای میرک آباد با عضویت 200 نفر و تعداد 4500 نسخه کتاب،از ساعت 13 الی 18 آماده ارائه خدمت به مراجعین می باشد.