برگزاری مسابقه برنامه نویسی ستاره فجر در ابركوه

مرکز رشد فناوری ابرکوه با همکاری شرکت ستاره کویر آبتین و به مناسبت دهه مبارک فجر نسبت به برگزاری مسابقه مهارت‌سنجی و استعدادیابی برنامه نویسی ستاره فجر اقدام نموده است.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از مركز رشد ابركوه، این مسابقه با هدف کشف استعدادهای برنامه‌نویسی در سطح شهرستان، سنجش میزان سرعت، دقت و مهارت برنامه نویسان، ارتقای دانش فنی، مهارت و خلاقیت برنامه نویسان، شناسایی علاقه مندان به برنامه نویسی در سطح شهرستان ابرکوه برگزار خواهد گردید.

مرکز رشد فناوری ابرکوه از کلیه همشهریان علاقه مند به برنامه نویسی جهت ثبت نام و حضور در این مسابقه دعوت می نماید.

گفتني است محورهای مسابقه شامل  وب، ویندوز، موبایل مي‌شود و شرایط ثبت نام کنندگان به شرح ذيل مي‌باشد:

شرکت در این مسابقه به صورت انفرادی، رایگان، بدون محدودیت سنی و برای عموم علاقه مندان آزاد می باشد.

علاقه مندان به حضور در این مسابقه می باید توانایی کار با یکی از موارد ذیل را دارا باشند:

C#، Java، Android، Php، Asp، Html، Css

زمان ثبت نام:  93/10/27 لغایت 93/10/3

محل ثبت نام: مرکز رشد فناوری ابرکوه

تاریخ برگزاری مسابقه: دوشنبه مورخ 93/11/13 ساعت 9 صبح

محل برگزاری مسابقه: سالن کنفرانس مرکز رشد فناوری ابرکوه

لازم به ذکر است اسامی نفرات برگزیده این مسابقه همزمان با مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اعلام خواهد گردید و از آنان تقدیر خواهد شد.