برگزاری کارگاه داستان موفقیت در مرکز ابرکوه

مرکز رشد فناوری ابرکوه سه شنبه 93/07/29 میزبان سرکار خانم مهندس مفیدی، مدیرعامل محترم شرکت روشنگران راه فردا بود تا در حضور جمعی از بانوان تحصیل کرده ابرکوه از کارافرینی و موفقیتهای خود بگوید.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از مركز رشد ابركوه، در این جلسه آقای رسولی، فرماندار محترم ابرکوه ضمن تشکر از مرکز رشد ابرکوه برای برگزاری این جلسه آمار بیکاران شهر ابرکوه را 3270 نفر اعلام کرد که از این تعداد 1200 نفر دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هستند. وی توسعه صنعتی در ابرکوه را نیازمند فرهنگ سازی دانست و توجه به صنعت و توسعه صنعتی در ابرکوه را با توجه به خشکسالیهای متوالی امری گريزناپذیر دانست.

وی افزود توسعه صنعتی در ابرکوه با تاخیر آغاز شده است و این تاخیر مشکلاتی را برای مردم شهرستان در زمینه‌های مختلف ایجاد نموده است.

در ادامه مهندس حاتمی، شهردار ابرکوه ضمن اعلام تشکیل کارگروه بانوان در شهرداری ابرکوه و دعوت از بانوان حاضر در جلسه برای همفکری در حل  مسائل شهری، زنان را شیرازه زندگی و حیات اجتماعی هر جامعه دانست. وی مهمترین عامل توسعه شهر را نیروی انسانی دانست و با تاکید بر لزوم نقش آفرینی  زنان و بانوان جامعه در توسعه به لزوم توجه به توانمندی های اقلیمی، انسانی و فرهنگی منطقه در بحث توسعه اشاره نمود.

در ابتدای این جلسه مدیر مرکز رشد ابرکوه ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان محترم از موج بیکاری در فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در ابرکوه با عنوان حمله «داعش بیکاری» به شهرستان اشاره نمود و خواستار اهتمام مسئولین به رفع این مشکل گردید.

در ادامه سرکار خانم مفیدی، کارشناس ارشد ریاضی و از مدیران موفق مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات یزد به ارائه مطالب خود پرداخت و به سوالات حاضرین پاسخ گفت.