به مناسبت گرامیداشت هفته زن؛ تجليل از بانوان كارآفرين در پارك علم و فناوري يزد

به مناسبت گرامیداشت هفته زن دکتر احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد در تاریخ 94/1/26 از شركتهاي فناوري كه با مديريت بانوان در مركز فناوري اقبال مستقرند بازديد كرد و با اهدای گل از زحمات آنان قدردانی نمود.

معاون فناوری و نوآوری با بازدید از شرکت های نور افشان شمش، طراحی و مهندسی بافت گستر یزد، کاوش رایانه یزد، اقتدار صنعت ایساتیس، روشنگران راه فردای کویر، تدبیر و توسعه ی پرنیان، گیتی گستر پویندگان کبیر و شرکت روابط عمومی روماک هفته ی زن را به آنها تبریک گفت.

وی ضمن تحسین این بانوان افزود: مدیریت، کاری پر مسئولیت و دشوار است و اینکه با وجود همه مشكلات بانوان توانمند و پرتلاش اين مرز و بوم به عرصه كارآفريني گام مي نهند و با دانش و تلاش خود ضمن رفع مشكلات جامعه و ايجاد ثروت در آن موجبات اشتغال خود و جمعي ديگر را فراهم مي آورند، مايه افتخار است.