تبریک فرماندار به مناسبت هفته دفاع مقدس

$lead.getData()

پیام تبریک فرماندار مهریز به مناسبت هفته دفاع مقدس

سید محمد رستگاری"فرماندار شهرستان مهریز در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس ، را تبریک گفت.
به گزارش مهریز نیوز به نقل از سایت خبری مهر یزد ؛سید محمد رستگاری دراین پیام آورده است :
پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامیمان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله ی افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.
دفاع مقدس، رساترین واژه در قاموس ایستادگی ملت قهرمان ماست و بیانگر ایستادگی و مقاومت بیدار دلانی است که هفت شهر عشق را در هشت بهار آزادگی پیمودند..
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و دلاورمردی های همه شهیدان والامقام، رزمندگان و ایثارگران ، مراتب تهنیت و تبریک خویش را به مناسبت این ایام غرور آفرین ابراز نموده و از خداوند متعال سربلندی ایران اسلامی و توفیقات روزافزون مردم شریف ایران اسلامی بخصوص مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان مهریز علی الخصوص ایثارگران ، جانبازان و نیروهای مسلح قهرمان را تحت توجهات حضرت ولی عصر (عجل ا… تعالی فرجه الشریف) و در پرتو منویات رهبر عظیم الشان انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) مسالت می‌نمایم.