تحول بزرگ در اقتصاد دانش‌بنیان با ایجاد ارتباط بین فعالان علم‌ و فناوری داخل و خارج کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مهم ترین هدف ما از نشست با فعالان ایرانی مقیم خارج در حوزه علم و فناوری ایجاد ارتباط بین آنها و فعالان داخلی بود.
به گزارش روابط عمومی پارك و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه نشست تخصصی با فعالان ایرانی مقیم خارج در حوزه علم و فناوری که با حضور دکتر روحانی رییس جمهوری کشورمان در شهر نیویورک برگزار شد، تصریح کرد: در سفر به نیویورک با برجسته ترین فعالان ایرانی حوزه علم و فناوری که در خارج از کشور فعالیت دارند، یک نشست تخصصی داشتیم.
وی افزود: در این نشست دانشجویان ایرانی مقیم خارج از کشور در مقاطع مختلف تحصیلی تا دوره پسا دکتری، اساتید دانشگاه ها و فعالین اقتصادی در شرکت های معروف به ویژه در حوزه آی سی تی حضور داشتند تا از این طریق پل ارتباطی باشیم بین این افراد و فعالان حوزه علم و فناوری در داخل کشور.
دکتر ستاری، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد زیرساخت موثر بین ایرانی های خارج و داخل کشور عنوان کرد و افزود: اگر ارتباط موثری بین ایرانی های فعال در حوزه علم و فناوری در خارج از کشور و داخل صورت گیرد، تحول بزرگی در حوزه اقتصاد دانش بنیان ایجاد می شود.
رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین اظهار داشت: بسیاری از ایرانیهایی که در حوزه علم و فناوری در خارج از کشور و در شرکتهای معروف فعالیت می‌کنند، تجربیات زیادی در زمینه بهره‌گیری از علم در حوزه تجاری دارند یا خود آنان شرکتهای بزرگی با ثبت اختراعات بالا را در اختیار دارند، به همین دلیل استفاده از تجربیات این افراد برجسته، به توسعه علم و فناوری در داخل کشور کمک می‌کند.