ثبت یک طلاق به ازای هشت ازدواج در استان یزد

مدیر کل ثبت احوال استان یزد گفت: در شش ماهه نخست امسال در ازای هر هشت ازدواج، یک طلاق در این استان به ثبت رسید.
سید محمد طباطبایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:

این در حالیست که در کشور به طور متوسط از هر پنج ازدواج، یک مورد به طلاق می انجامد.

وی آمار طلاق نیمه اول امسال در استان یزد را ۶۱۲ مورد اعلام کرد و افزود: آمار این رویداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد رشد داشته است.

وی رتبه استان در نرخ طلاق را ۲۸ عنوان کرد و افزود: تنها استانهای سیستان و بلوچستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری، وضعیت بهتری نسبت به استان یزد دارند .

طباطبایی، متوسط سن طلاق در مردان را ۳۳ و در زنان ۲۹ سال اعلام کرد و افزود : در ۱۳ درصد طلاقهای ثبت شده استان زوجین هر دو غیریزدی و در ۳۱ درصد یک طرف غیر یزدی بوده است.

مدیر کل ثبت احوال استان آمار ثبت ازدواج استان در این مدت را ۴ هزار و ۵۰۶ مورد اعلام کرد و گفت : این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد کاهش داشته که علت اصلی آن کاهش جمعیت در آستانه ازدواج است .

این مسوول با اعلام اینکه نرخ ازدواج استان ۹/۸ و نرخ ازدواج در کشور ۱۰/۱بوده تصریح کرد : تا پایان شهریور ماه متوسط سن ازدواج برای مردان ۲۶/۵ و برای زنان ۲۲ به ثبت رسیده است .

مدیر کل ثبت احوال استان با اشاره به رشد ۷ درصدی آمار ولادت استان نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار داشت: در این مدت ۱۲ هزار و ۶۰ نفر در استان یزد متولد شدند که این تعداد شامل ۶۲۳۰ نوزاد پسر و ۵۸۳۰ نوزاد دختر بوده است.

وی نرخ ولادت استان را ۲۲ و نرخ ولادت کشور را ۱۹ اعلام کرد و افزود: همچنین استان یزد با ثبت ۹۹/۷ درصد ولادت در مهلت قانونی رتبه سوم کشور را در ثبت به هنگام این رویداد شیرین به خود اختصاص داده است .

طباطبائی با اعلام اینکه نسبت جنسی در نیمه اول سال گذشته ۱۰۲ بوده افزود: این نسبت امسال نشانگر عدد ۱۰۶ است بدین معنی که در ازای تولد هر ۱۰۰ دختر ۱۰۶ پسر متولد شده است.

مدیر کل ثبت احوال استان از ادامه روند انتخاب و فراوانی نامهای نیکو و مذهبی در این استان خبر داد و گفت : امیرعلی ، ابوالفضل، امیرحسین ، محمد طاها و علی به ترتیب بیشترین اسامی انتخابی خانواده های یزدی برای پسران و نام های فاطمه، زهرا، نازنین زهرا ، ریحانه و زینب نیز نامهای برگزیده دختران در نیمه نخست سال جاری بوده است.

وی رتبه استان یزد را در شاخص چند قلوزائی به کل ولادت ۲۱ و در شاخص فرزندخواندگی هفتم عنوان کرد .

طباطبائی همچنین با اعلام آمار وفات استان گفت : تا پایان شهریورماه امسال ۲۲۴۱ نفر فوت کردند که این عدد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد کاهش داشته است .

وی افزود: نرخ وفات استان۴/۷ و نرخ وفات کشور ۴/۸ بوده که نسبت جنسی وفات ۱۲۴ است، بدین معنا که به ازای فوت هر ۱۰۰ زن ، فوت ۱۲۴ مرد به ثبت رسیده است .

مدیر کل ثبت احوال استان جمعیت استان را یک میلیون ۵۶ هزارو ۳۱۸ نفر اعلام کرد که ۱/۳۵ درصد از کل جمعیت کشور را شامل می شود .

وی نرخ رشد طبیعی جمعیت استان را ۱/۵۲ و تراکم نسبی جمعیت را ۱۴ نفر در هر کیلومتر مربع عنوان کرد .