جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور شهرستان مهریز برگزار شد .

به گزارش خبرنگار مهریز نیوز امروز پیش از ظهر مراسمی جهت خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورد دانشگاه پیام نور مهریز با حضور فرماندار مهریز در محل مجتمع توریستی مهرنگار مهریز برگزار شد .

DSC03309

محمدرضا زارع بیدکی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز ، ضمن خیر مقدم به فرماندار مهریز جهت حضور در این مراسم خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت : فرا رسیدن سال تحصیلی جدید ، بهار علم و معرفت که توام با رشد و بالندگی و تلاش چشمگیر جامعه ی دانشگاهی است به تمام اساتید و دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان جدید الورود مرکز دانشگاهی پیام نور مهریز تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

DSC03314

ریس دانشگاه پیام نور مهریز همچنین افزود : دانشگاه ها بعنوان کانون امید به پیشرفت و تعالی جامعه وظیفه ی تولید علم و آگاهی را بعهده دارند و این مهم با سخت کوشی ،جدیت و پشتکار اساتید و دانشجویان عزیز رقم خواهد خورد ، دانشگاه پیام نور با اعتقاد به وفاق و تلاش عمومی برای توسعه ی هر چه بیشتر علمی ، آموزشی ، فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی تمام مساعی خود را در جهت شکوفایی استعدادها و خلاقیت دانشجویان صرف خواهد نمی نماید تا دستیابی به یک مرکز پویا و بالنده در خور نظام ممکن گردد.

DSC03330

سید محمد رستگاری فرماندار مهریز نیز طی سخنان در جمع دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور واحد مهریز ، ضمن خوشآمدگویی به دانشجویات که از مهریز و از استان و سراسر کشور جهت کسب علم و دانش به شهرستان مهریز آمده اند گفت : اگر علم شما جهت درست نداشته باشد و هدفدار نباشد فایده ندارد و حرام می شود. علمی که برای شهرت و فخر فروشی است اجازه رشد را از شما خواهد گرفت و به شما اجازه پرواز نخواهد داد.

DSC03329

فرماندار مهریز در بخشی دیگر از صحبتهای خود اضافه کرد : خصلت علم آزاد اندیشی است.انسان های متحجر نمی توانند عالم شوند.انسان هایی که در گذشته زندگی می کنند نمی توانند عالم زمان خودشان شوند؛ گاهی همین علم جلوی آزاد اندیشی شما را می گیرد، می گویند علم گاهی رفیق و یار انسان است و گاهی بار انسان می شود.

.