جلسه آشنايي با حمايتهاي شركت شهركهاي صنعتي استان يزد برگزار شد

جلسه آشنايي با حمايتهاي شركت شهركهاي صنعتي استان يزد با حضور مهندس سيد مسعود عظيمي مديرعامل و مهندس ذبیح ا...  زارع معاون صنايع كوچك شركت شهركهاي صنعتي استان يزد، دكتر احمدرضا فقيه خراساني معاون فناوري و نوآوري و پارك علم و فناوري يزد و جمعي از مديران شركت شهركهاي صنعتي و نمايندگان شركتهاي مستقر در پارك علم و فناوري يزد دوشنبه مورخ 93/10/22 در سالن جلسات مركز فناوري اقبال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ابتداي جلسه مهندس زارع، معاون صنايع كوچك شركت شهركهاي صنعتي استان يزد به ارائه گزارشي از روند فعاليت شركت شهركهاي صنعتي و  زمينه‌هاي همكاري ميان اين مجموعه و پارك علم و فناوري يزد پرداخت. در ادامه موضوعاتي همچون حمايت از برگزاري نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي، برگزاري دوره‌هاي آموزشي، انجام طرحهاي پژوهشي مرتبط با صنعت ايجاد مركز خدمات فناوري و كسب و كار و تسهيلات واحدهاي توليدي مطرح شد. در پايان نمايندگان شركتهاي مستقر در پارك علم و فناوري يزد سئوالات خود را در زمينه موضوعات مطرح شده ارائه نمودند.