جلسه آشنايي با دكتر مسعود آگاه، عضو هيأت علمي موسسه فناوري ويرجينيا آمریکا برگزار مي‌شود

جلسه آشنايي با دكتر مسعود آگاه، عضو هيأت علمي موسسه فناوري ويرجينيا آمریکا و مدير آزمايشگاه سيستمهاي میکروالکترومکانیکی (MEMS) اين موسسه، فردا سه شنبه مورخ 93/10/9 در محل سالن كنفرانس مركز فناوري اقبال برگزار مي‌شود و ايشان در اين جلسه ارائه‌اي در مورد تلفیق میکروماشینها و نانوفناوری و كاربردهاي آن درعلوم مهندسي و پزشكي خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومي پارك، دكتر مسعود آگاه (متولد 1353- مشهد) در سال 1371 با كسب رتبه اول كنكور سراسري در رشته مهندسي برق- الكترونيك دانشگاه صنعتي شريف پذيرفته شد و مدارك كارشناسي و كارشناسي ارشد الكترونيك خود را به ترتيب در سالهاي 1375 و 1377 از اين دانشگاه اخذ نمود. از افتخارات و اقدامات او در اين دوره مي توان به موارد زير اشاره كرد:

- رتبه دوم اولين المپياد دانشجويي مهندسي برق(1375)

- رتبه سوم كنكور كارشناسي ارشد مهندسي برق (1375)

- دبير اولین دوره کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران (1377)

- عضو هيئت موسس و اولين رئيس سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران

- دانشجوي نمونه كشوري (1377)

وي در سال 2005 موفق به اخذ دكتراي الكترونيك از دانشگاه ميشيگان گرديد و در حال حاضر دانشيار موسسه فناوري ويرجينيا (VirginiaTech) و مدير آزمايشگاه سيستم‌هاي میکروالکترومکانیکی (MEMS) در اين موسسه است. زمينه هاي تحقيقاتي فعلي وي كاربرد سيستم‌هاي ميكروالكترومكانيكي براي تشخيص سلول‌هاي سرطاني و گازهاي شيميايي است.

گفتني است علاقمندان مي‌توانند در اين جلسه حضور يابند.