جلسه تشريح فرآيندهاي پذيرش و ثبت‌نام شركتها در جشنواره ملي فن آفرینی شیخ‌بهایی برگزار شد

فرآيندهاي پذيرش و ثبت‌نام شركتها در جشنواره ملي فن‌آفرینی شیخ‌بهایی توسط دكتر سروش علي مرادي، دبير يازدهمين جشنواره امروز دوشنبه مورخ 93/10/15 با حضور معاون فناوري و نوآوري پارك علم و فناوري يزد و جمعي از مديران شركتهاي مستقر در مركز فناوري اقبال و مراكز رشد در محل سالن جلسات مركز فناوري اقبال تشريح شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در اين جلسه شاخصهاي ارزيابي شركتها شامل پيش نيازهاي فن‌آفريني، برنامه استراتژيك، نوآوريها و فعاليتهاي تحقيق و توسعه و خلق ايده‌هاي نو و مواردي ديگر بيان شد و نمايندگان شركتها سؤالات خود در اين زمينه را بازگو كردند. گفتني است يازدهمين جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ بهايي با حمايت وزارت علوم و توسط شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در ارديبهشت ماه سال آينده برگزار مي‌شود و امسال در كنار اين جشنواره شاهد برگزاري اولين المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي نيز خواهيم بود.

لازم به ذكر است جشنواره فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ خلاقیت، نوآوری و فن‌آفرینی و شناسائی و تشویق ایرانیان فن‌آفرین سراسر جهان، اردیبهشت هر سال همزمان با سالروز بزرگداشت «شیخ‌بهایی» در اصفهان برگزار می‌گردد. این جشنواره در دو بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار شده که بخش مسابقه‌‌ای شامل شناسایی برترین فن‌آفرینان، برترین طراحان کسب و کار و برترین حامیان فن‌آفرین و بخش غیرمسابقه‌ای شامل نمایشگاه، بورس ایده و سمینارهای آموزشی می‌باشد.