جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مهریز تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهریز نیوز ، جلسه شورای هماهنگی مبارزه با  مواد مخدر شهرستان مهریز با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد در محل فرمانداری مهریز  تشکیل شد.

"بمانعلی روستایی"  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد ، در این جلسه ضمن تبریک عید سعید قربان و هفته نیروی انتظامی گفت : باید روحیه نقد پذیری و نقد خود را داشته باشیم . آنچه مهم است اینست که باید واقعیت اعتیاد در جامعه را پذیرفت و نسبت به مدیریت آن برآمد .

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد همچنین گفت : بیش از ۱۰۰۰ نوع مواد مخدر صنعتی در کشور توزیع می شود که خیلی از انها در همین جا تولید می شود و شناسایی آنها بسیار مشکل است ، باید این واقعیتها رادید و نباید صورت مسئله را پاک کرد .

DSC03209

سید محمد رستگاری فرماندار مهریز نیز ضمن خیر مقدم به آقایان دادرس و روستایی و دیگر مدیران شهرستانی در این جلسه  گفت :پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان نیازمند کار فرهنگی است.

فرماندار مهریز  بر لزوم استفاده از وسایل ارتباط جمعی در راستای مقوله آموزش و اطلاع رسانی تأکید نموده و یادآور شد: هدف قاچاق مواد مخدر توسط دشمنان، مخدوش کردن و انحراف جوانان جامعه اسلامی است و در مقابله با این امر باید همت همگانی و اراده عمومی وجود داشته باشد.