حضور سخنرانانی از شرکتهای بزرگ مایکروسافت و پروتن در پارک علم و فناوری یزد به صورت وب کنفرانس

نخستین وبینار بین المللی کار آفرینی، تجارت و صنعت با همکاری دانشگاه UPM مالزی در پارک علم و فناوری یزد برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومي پارك،  این کارگاه آموزشی با عنوان networking day  در روز ملی فناوری و با هدف آموزش و آشنایی دانشجویان و مدیران ارشد کارخانجات صنعتی و شرکتهای فناور با تجارت بین الملل و نوآوری های صنعتی، سرمایه‌گذاری و ایجاد پیوند بین آموزش و صنعت، بصورت وب کنفرانس در تاریخ 29 فروردین ماه راس ساعت 6 صبح برگزار می‌گردد.

گفتنی است سخنرانان این کارگاه آموزشی از شرکتهای مایکروسافت، پروتون و شرکتهای بزرگ مالزی خواهند بود. همچنین در این مراسم دکتر سیفول و از ایران دکتر محمد اولیا نیز در رابطه با دانشگاه کارآفرین به سخنرانی می‌پردازد. اولین نشست این کارگاه با موضوع مدیریت استراتژیک از ساعت 6 الی 10/30 صبح و دومین نشست با موضوع کارآفرینی ازطریق تحولات اجتماعی و نیز تجارت جهانی از ساعت 12 الی 13/30 برگزار خواهد شد.

جهت اطلاع از شرایط ثبت نام و تخفیفها با این مراکز تماس حاصل فرمایید: شرکت آرمان گستر: 37260087-88 سازمان مدیریت صنعتی استان یزد: 38259009 و 38257009 انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه یزد (ویژه کلیه دانشجویان): 09135130577