حمايت كميسيون ملي يونسكو از ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی

به گفته معاون فناوري نوآوري پارك علم و فناوري يزد، كميسيون ملي يونسكو از ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی كه با همت پارك علم و فناوري يزد و دانشگاه يزد در تاريخ 1و2  آبان ماه امسال در محل دانشگاه يزد برگزار مي‌شود، حمايت مي‌كند.

به گزارش روابط عمومي پارك، احمدرضا فقيه خراساني با بيان اينكه تا به حال اين مسابقات در رشته‌ رباتیک برگزار مي‌شد، اظهار داشت: در اين دوره از مسابقات دانش‌آموزان علاوه بر رباتيك در رشته‌هاي جديدي همچون هوافضا، شیمی و زیست شناسی(جراحی) با يكديگر به رقابت مي‌پردازند. وي با بيان اينكه سال گذشته بيش از 500  دانش‌آموز در مسابقه شركت كردند، افزود: اميدواريم در اين دوره با توجه به تنوع رشته‌ها، استقبال جهت حضور در مسابقات بيشتر باشد.

دكتر فقيه گفت: هدف اصلي برگزاري اين گونه مسابقات، رشد نوآوري در بين دانش‌آموزان مي‌باشد كه اين امر نقش مهمي در تكميل چرخه مهارت تا خلاقيت ايفا مي‌كند.

دكتر فقيه بيان داشت: حضور 81 دانش‌آموز يزدي در مسابقات دانشگاه صنعتي شريف و كسب 15 مقام برتر در اين مسابقات و راهيابي 5 تيم به مسابقات جهاني امارات از دستاوردهاي برگزاري اين مسابقات است.

وي همچنين افزود: به منظور تشويق شركت‌كنندگان در این دوره از مسابقات جوايز نقدي به ارزش 130,000,000 ریال و نيز تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش 300,000,000 ریال در نظرگرفته شده است.

گفتني است علاقمندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت اين مسابقات به آدرس www.parsanelc.ir مراجعه نمايند