دكتر كريميان اقبال به عنوان رييس جديد "بخش غرب آسيا و شمال آفريقا انجمن IASP" انتخاب شد

دكتر مصطفي كريميان اقبال، مديركل دفتر برنامه‌ريزي امور فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در حاشيه برگزاري كنفرانس جهاني انجمن بين‌المللي پاركهاي علمي در كشور قطر با كسب اكثريت آرا به عنوان رييس بخش غرب آسيا و شمال آفريقا (WANA) انجمن IASP انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، اين بخش از انجمن IASP داراي بيش از ۳۰ عضو از كشورهاي ايران، عربستان، عمان، سوريه، اردن، كويت، مراكش، قطر، تونس، آذربايجان و امارات متحده عربي است. پيش از اين محمد آل مسكري از عمان رياست اين بخش را بعهده داشت.

گفتني است انجمن بين‌ا‌لمللي پاركهاي علمي (IASP) در حال حاضر با ۴۰۶ عضو از ۷۳ كشور به عنوان بزرگترين انجمن پاركهاي علمي در جهان محسوب مي‌شود. اين انجمن هر ساله به ميزباني يكي از اعضاي اين انجمن و با هدف تبادل تجربيات و هم‌افزايي بين اعضا برگزار مي‌شود كه سي‌امين كنفرانس جهاني و سالگرد تاسيس اين انجمن امسال به ميزباني كشور قطر برگزار شد. همچنين انجمن بين‌المللي IASP شامل شش بخش آفريقا، اروپا، آمريكاي شمالي، آسيا-اقيانوسيه، آمريكاي لاتين، و غرب آسيا-شمال آفريقا (WANA) است.

لازم به ذكر است رياست غرب آسياي  IASPبراي سه دوره متوالي از سال 2004 تا ۲۰۱۲ بر عهده كشور ايران بود كه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان دو بار، پارك علم و فناوري يزد يك بار، پارك علم و فناوري گيلان يك بار مديريت آن را برعهده داشته‌اند. در سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ رياست آن را كشور عمان بعهده داشته است.