دوره آموزشی مدیریت کسب و کار برگزار می‌شود

دوره آموزشی مدیریت کسب و کار از یکشنبه مورخ 93/10/21 لغایت شنبه مورخ 93/10/27 به مدت 24 ساعت در مرکز رشد فناوری ابرکوه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از مركز رشد ابركوه، سرفصلهای این دوره شامل برنامه‌ریزی راهبردی، مطالعه بازار و بازارشناسی، بازنگری طرح کسب و کار، آشنایی با سازمان صنایع کوچک، مدیریت مالی و روشهای تامین منابع مالی صنایع کوچک می باشد که توسط اساتید دوره آقایان دکتر محمد کریمی، دکتر علی شفیعی، مهندس زارع و خانم مهندس حاتمی زاده ارائه می گردد.

این دوره به همت شرکت مهندسین مشاور پیشگامان کار و اندیشه و خلاقیت با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد برگزار می‌شود و برای شرکت کنندگان در این دوره گواهی نامه صادر خواهد گردید.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 32827108 و یا تلفن 09133572583 تماس بگیرند.