دکتر فقیه خراسانی : یزد شرکتهای بالقوه زیادی برای دانش بنیان شدن دارد

در نشست مدیران عامل شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری یزد که با حضور دکتر صادقی مشاور عالی دکتر سلطانی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در تاریخ 94/1/19 برگزار گردید؛ احمد رضا فقیه خراسانی معاونت فناوری و نوآوری پارک یزد از عملکرد کمیته تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان در سال 93 گزارش داد.

به گزارش روابط عمومی پارک، احمدرضا فقیه خراسانی ضمن تبریک سال نو و خوشامدگویی به دکتر صادقی و مدعوین گفت: بعد از ابلاغ آیین نامه اجرایی و تشکیل کارگزاری هایی در سطح کشور، پارک علم و فناوری یزد به عنوان کارگزار استان های یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان، انتخاب شد.

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد افزود: در سال 93، هشت جلسه با حضور تمامی اعضا تشکیل گردید و در مجموع تعداد 37 شرکت ازاستان یزد، 36 شرکت از کرمان و 4 شرکت از سیستان و بلوچستان موفق به کسب عنوان دانش بنیان شده اند.

وی از ارتباط خوب پارک علم و فناوری یزد با اتاق بازرگانی و شرکت شهرکهای صنعتی خبر داد و افزود: این مهم در رصد شرکتهای فعال استان و شناسایی شرکتهای دارای استعداد دانش بنیان شدن کمک شایانی می کند.