دیدار فرماندار مهریز با هیئت رئیسه پارک

$lead.getData()

صبح روز دوشنبه  1393/6/17 فرماندار محترم مهریز با هیئت ریئسه پارک دیدار کرد. در این دیدار به بررسی مشکلات مرکز رشد مهریز که عمدتاً فضای فیزیکی است پرداخته شد. ابتدا آقای مهندس رستگاری فرماندار مهریز طی توضیحاتی مشکلات ایجاد مرگز رشد در ابتدا را بیان نموده و به تلاش‌های بی‌دریغ جناب آقای کیانی مقدم فرماندار سابق مهریز و همکاری صمیمانه دانشگاه آزاد برای در اختیار گذاشتن فضای فیزیکی مرکز اشاره و تقدیر کرد در ضمن ایجاد مرکز رشد را یکی از ضرورت‌های شهرستان مهریز عنوان نمود. و از فعالیت مرکز رشد و شرکت‌های مستقر ابراز رضایت نمود.هم‌چنین مشکلات موجود را قابل حل توصیف نمود. در ادامه رئیس محترم پارک ضمن عرض خیرمفدم به تبیین مصوبات پارک‌ها برای ایجاد مراکز رشد در شهرستان‌ها پرداخت و اهمیت این موضوع را که مرکز رشد متعلق به شهرستان می‌باشد را خاطر نشان کرد. و از این موضوع که مرکز رشد مهریز عملکرد نسبتاً مطلوبی را ارائه کرده است ابراز امیدواری کرد. دکتر پورسراجیان ادامه داد که سیاسیت‌های پارک به دنبال نتایج کوتاه مدت نبوده و  اهداف بلند مدت را دنبال می‌کند.

آقای‌مهندس‌ رستگاری نیز خاطر نشان ساخت که در ارتباط همکاری، برای اخذ مجوز و اعطای اعتبار لازم به مرکز از هیچ کمکی مضایقه نکرده و نخواهد کرد. در ادامه این دیدار آقای مهندس شکوهی معاون پشتیبانی پارک به رشد سریع مرکز رشد مهریز اشاره کرد و اظهار داشت که این مطلب مورد انتظار پارک بوده است.

در پایان مقرر شد از سوی پارک بازدیدی از مرکز رشد صورت گیرد. و طی جلسه‌ای با ریاست دانشگاه آزاد نیز مشکلات پیش آمده را مورد بررسی قرار داده تا مرکز رشد به روند رو به رشد خود کما فی‌السابق ادامه دهد.