رئيس پارك علم و فناوري يزد در گردهمايي اعضاي انجمن دانش‌آموختگان "سمپاد": جذب نخبگان يكي از راه‌هاي پيشرفت استان است

گردهمايي اعضاي انجمن دانش‌آموختگان سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان (سمپاد) روز يكشنبه مورخ 93/11/5 با حضور دكتر طالبي معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار، دكتر پورسراجيان رئيس پارك علم و فناوري يزد، مهندس امين مقدم معاون خدمات شهری شهرداری یزد، خانم مهندس فداكار مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداري و مهندس شكوهي معاون پشتيباني پارك، مسئولين سابق و فعلي مدارس سمپاد در استان و جمعي از اعضاي انجمن در محل مركز فناوري اقبال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ابتداي جلسه اعضاي اين انجمن به معرفي خود و مختصري از فعاليتهايشان پرداختند و بر برگزاري چنين جلساتي در جهت پيشبرد بخش علمي و پژوهشي استان تأكيد كردند.

دكتر داريوش پورسراجيان، رئيس پارك علم و فناوري يزد با ابراز خرسندي از تشكيل اين جلسه، سياستهاي كلي پارك را در قبال انجمنها تشريح كرد. وي اظهار داشت: پارك علم و فناوري يزد به عنوان يك سيستم اقتصادي اجتماعي است كه بخش اجتماعي آن از بخش اقتصادي تفكيك ناپذير است. پورسراجيان راه پيشرفت استان را جذب نخبگان دانست و گفت: يكي از كاركردهاي بزرگ پاركهاي علم و فناوري مخصوصاً در كشورهاي در حال توسعه و حتي كشورهاي توسعه يافته، بازگرداندن نخبگان است. وي افزود: حمايت از انجمنها و نهادهاي متولي جذب و نگهداشت نخبگان، به ويژه نخبگان علمي و فناوري از جمله سمپاد از مأموريتهاي اصلي پارك علم و فناوري يزد خواهد بود.

مهندس وحدت، رییس اولين مركز آموزش سمپاد در یزد نيز تيزهوشي و سخت كوشي را دو عنصر مكمل و دركنار هم دانست و اظهار داشت: تمام افرادي كه در اين راه قدم برداشته‌اند، اين دو عنصر را بايد سرلوحه خود قرار دهند و در پيشبرد جامعه علمي كشور سهيم باشند.

دكتر طالبي، معاون سياسي امنيتي استاندار، توسعه همكاريها و تقويت همكاريهاي نزديك با بدنه دولت را خواستار شد و بر برگزاري جلسات ماهيانه و تداوم آن تأكيد نمود. وي با بيان اينكه اين انجمن مي‌تواند واسط خوبي ميان نخبگان و استانداري باشد، افزود:اميدواريم در آينده نزديك شاهد حضور پررنگ تر دوستان باشيم.

طالبي در مورد مهاجرت نخبگان استان اظهار داشت: اميدواريم شرايطي را ايجاد كنيم كه نه تنها نخبگان خودمان را حفظ كنيم بلكه نخبگان استانهاي ديگر را نيز جذب كنيم.