عقد تفاهم‌نامه همكاري بين پارك علم و فناوري يزد و ستاد هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي يزد

به منظور توسعه همكاريهاي پارك علم و فناوري يزد و دانشگاه آزاد اسلامي تفاهم‌نامه همكاري بين اين پارك و ستاد هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي يزد منعقد گرديد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در اين تفاهم‌نامه كه به امضاي سركارخانم دكتر طباطبايي معاون هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي يزد و دكتر پورسراجيان رئيس پارك علم و فناوري يزد رسيده است، بر ضرورت تعامل هرچه بيشتر دانشگاه آزاد اسلامي با پارك علم و فناوري يزد به منظور بسط و گسترش فرهنگ پژوهش و فناوري درميان اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه تأكيد گرديده است.

در اين تفاهم‌نامه به اختصاص فضا و ايجاد پتانسيل حداقل 10 شركت فناور از سوي دانشگاه و حمايت پارك از شركتهاي مذكور در چارچوب ضوابط و مقررات پارك تأكيد شده است.