فراخوان ارسال مدارك جهت شركت در جشنواره علم تا عمل

مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري يزد از آغاز دريافت مدارك شركت در جشنواره علم تا عمل تا ششم بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي پارك و به نقل از اداره كل عمومي استانداري يزد، سيد مجتبي حسيني پور در مصاحبه با خبرنگار اتاق خبر استانداري اعلام نمود كليه شركتهاي دانش‌بنيان و واحدهاي فناور كه در مرحله‌اي از تجاري‌سازي طرح خود بوده و توليد و فروش داشته‌اند، مي‌توانند جهت شركت در جشنواره و نمايشگاه ملي علم تا عمل مدارك خود را حداكثر تا دوشنبه 6 بهمن به پارك علم و فناوري استان تحويل دهند.

دبير استاني جشنواره ملي علم تا عمل در ادامه افزود: فرآيند ارزيابي شركتهاي متقاضي در كميته ارزيابي استان كه متشكل از نمايندگان دانشگاه يزد، پارك علم و فناوري، بنياد نخبگان، شركت شهركها، اتاق بازرگاني، يكي از شركتهاي برتر در سالهاي گذشته و دفتر آموزش و پژوهش استانداري مي‌باشد صورت گرفته است و در نهايت 20 شركت برتر استاني تا دهم بهمن به دبيرخانه مركزي جشنواره معرفي مي‌گردند.