فرماندار مهریز : اطلاعات سرشماری کشاورزی صرفا برای توسعه کشور است

به گزارش سایت خبری تحلیلی مهریز نیوز ،فرماندار شهرستان مهریز ظهر امروزدر گفتگو با خبرنگار مهریز نیوز  اظهار داشت:مسئله ای که امروز نقل محافل شده است و همه نگران آن هستند مسئله اقتصاد و مشکلات معیشتی مردم است.

سید محمد رستگاری افزود:بیشتر مشکلاتی که در کشور در زمینه اقتصاد داریم به مشکلات بخش تولید بر می گردد که اگر مشکلات حوزه تولید حل شود در واقع اقتصاد ما متزلزل نیست.

وی اذعان کرد:اهمیت دادن به تولید و رفع مشکلات معیشتی مردم از دغدغه های مقام معظم رهبری است به طوری که در سالهای اخیر نامگذاری سالها توسط ایشان بیشتر به سمت اقتصاد است.

فرماندار مهریز با اشاره به اجرای طرح سرشماری سراسری کشاورزی در کشور که از ۵ مهرماه آغاز شد خاطر نشان کرد:رونق اقتصادی کشور بر سه رکن خدمات،صنعت و کشاورزی استوار است که مهمترین رکن آن توجه به بخش کشاورزی و اهمیت دادن به تولید است .

فرماندار ادامه داد:کشاورزی سهم قابل توجهی در بخش اشتغال وتولید کشور دارد که نیاز به توسعه همه جانبه دارد و باید به آن توجه بیشتری شود.

سید محمد رستگاری افزود: کارشناسان معتقدند اقتصاد مقاوم اقتصاد بدون نفت است بدین معنا که درآمد های حاصل از نفت را به تاسیسات زیربنایی کشور هدایت کنیم و برای هزینه های اداری و دولتی از بخش های دیگر همچون کشاورزی و تولید استفاده کنیم.

فرماندار مهریز با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی گفت: کارشناسان برای برنامه ریزی دقیق و صحیح نیاز به داده های آماری صحیح دارند تا بر پایه آن نقاط ضعف و قوت بخش کشاورزی را بشناسند و برای توسعه کشاورزی برنامه ریزی درست و حسابی کنند.

وی ادامه داد:آمار و داده های سرشماری کشاورزی تنها برای استفاده کارشناسان این بخش است و به هیچ بخش دیگر همچون مالیات و یا سازمان هدفمندی یارانه ها ارسال نمی شود و لازم است مردم با اطمینان خاطر آمار دقیق ارائه دهند.

وی در پایان ضمن تقاضای همکاری مردم و مسئولان با مأموران سرشماری کشاورزی دادن آمارغلط به مأموران را اتلاف هزینه های بیت المال دانست.