فرماندار مهریز با مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی‌استان یزد دیدار کرد

به گزارش سایت خبری تحلیلی مهریز نیوز  ؛سید محمد رستگاری  در این دیدار ضمن تبریک انتصاب شایسته جناب آقای غیاثی به عنوان سکاندار جدید عرصه فرهنگ و هنر استان یزد و آرزوی توفقات روز افزون برای ایشان، به ارائه ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و هنری در شهرستان مهریز و برخی کمبودها و مسائل و مشکلات در این منطقه پرداخت.
علی غیاثی ندوشن نیز در این دیدار با بیان خاطراتی خوش از شهرستان مهریز در زمان مدیریت قبلی خود بر این اداره کل، استعدادها و ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و دینی و مذهبی شهرستان مهریز را یک موهبت بسیار خوب برای مردمان نجیب این دیار دانست.

وی همچنین بر پاسداشت ارزش‌های ناب دینی و بومی‌این منطقه و فرهنگ عمومی‌و تلاش متولیان این منطقه برای حفظ وحراست از این فرهنگ ناب و نیز احیای برخی سنت‌های دیرین و بومی‌شهرستان مهریز تأکید نمود.
سید رضا آقایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی‌شهرستان مهریز نیز در این دیدار گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته از سوی این اداره در شش ماهه اول سال ارائه و برخی برنامه‌های شش ماهه دوم را بیان نمود.