مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری یزد: مرحله اول تسهیلات 7 شرکت دانش بنیان را پرداخت کرده‌ایم

در جلسه ای که با حضور دکتر صادقی مشاور عالی دکتر سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی یزد برگزار گردید حسین حکیمیان مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری یزد به بیان آمار و همکاریهای انجام شده  با این صندوق در سال گذشته پرداخت.

به گزارش روابط عمومی پارک، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری یزد بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد عاملیت جنوب شرق کشور در ارزیابی، پرداخت و نظارت تسهيلات به شرکتهای نوپا و دانش بنیان را بر عهده دارد. وی عنوان داشت صندوق پژوهش و فناوری یزد جزء اولین صندوقهایی بود که قرارداد عاملیت را با  صندوق نوآوری و شکوفایی امضا نموده و همکاری خوبی را با  آن دارد.

حسین حکیمیان گفت: تا این لحظه 23 شرکت مورد ارزیابی قرار گرفته اند و 7 شرکت مرحله اول تسهيلات خود را دريافت نموده اند كه فرايند نظارت آن نيز آغاز شده است.

وی همچنین به تشریح فرایند پرداخت تسهیلات پرداخت و اظهار امیدواری کرد بتوانيم در سال 94 بیشترین تعامل و همکاری را با صندوق شکوفایی و نوآوری داشته باشیم.