مدیر کل دفتر امور فناوری استانهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: برای توسعه فناوری در استانها طرح آمایش سرزمین به اجرا در می‌آید. به گزارش روابط عمومی پارك و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر فتح الله اُمّی، مدیر کل دفتر امور فناوری استانهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به اهمیت طرح آمایش سرزمین تصریح کرد: در این طرح، نوآوری و فناوری استانها را بر اساس شرایط اقلیمی منطقه‌ای پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم با این روش فناوری استانها را توسعه دهیم. وی، با اشاره به اینکه طرح آمایش سرزمین در مقطع زمانی خاصی قرار بود توسط سازمان برنامه و بودجه سابق اجرایی شود اما مسکوت ماند، بیان کرد: دفتر امور فناوری استانهای معاونت علمی با مطالعه ای روی این طرح به این نتیجه رسید که طرح مذکور برای توسعه فناوری استانها مناسب است به همین دلیل این طرح را در استانها اجرایی خواهد کرد. دکتر اُمّی خاطرنشان کرد: طرح آمایش سرزمین در سطح گسترده‌تری از سوی وزارت کشور به تمام استانداریها ابلاغ شده و در همه استانداریها نیز در حال اجرا است که البته این طرح در استان داریها به تمام زوایای توسعه استانها توجه دارد ولی طرح ما تنها با هدف توسعه فناوری و نوآوری استانها اجرایی می‌شود. برنامه ریزی براساس 5 اقلیم مشاور معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری، با اشاره به 5 اقلیم شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز کشور بر توجه به برنامه ریزیها بر اساس این اقلیمها تاکید کرد و افزود: اگر برنامه‌هایی که برای توسعه استانها در نظر می گیریم بدون در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و آب و هوایی استانها باشد به نتیجه ای نخواهیم رسید. وی اظهار کرد: برای اجرایی کردن برنامه‌های معاونت در استانها نیاز داریم که نمایندگانی از جانب ما پیگیر اجرایی شدن آنها باشند که با همین هدف قرار بر این شد از روسای بنیاد نخبگان استانها، روسای دانشگاه‌ها یا مقام محترم استانداریها استفاده کنیم. دکتر امی افزود: در بازدیدهایی که به همراه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از 7 استان داشتیم و از نمایشگاه‌های فناوری آنها دیدن کردند به این نتیجه رسیدیم که بیشتر کارهایی که در حوزه فناوریها در استانها صورت گرفته در جهت استعدادهای منطقه نیست و شرایط اقلیمی در نظر گرفته نشده است. وی، با اشاره به اینکه طرحهای نوآورانه‌ای که شرایط استانها را مدنظر نداشته باشد آسیب زننده است، بیان کرد: اگر طرحهای نوآورانه که در استانها اجرایی می شوند بر اساس نیاز استانها نباشند منابع انرژی انسانی، مالی و طبیعی را از بین برده و به استان آسیب می‌رسانند. ضرورت ساماندهی فناوری در استانها مدیر کل دفتر امور فناوری استانهای معاونت علمی و فناوری، با ابراز تاسف از عدم وجود طرحهای حمایتی برای توسعه استانها، اظهار کرد: متاسفانه شرایط فناوری در استانها مناسب نیست و باید ساماندهی شوند به نحوی که طرحهای مدنظر برای توسعه استانها در راستای اسناد بالادستی باشد. وی تصریح کرد: به طور مثال، ایجاد رقابت بین استانها با هدف توسعه فناوری بسیار خوب است اما تا زمانیکه زیرساختهای مناسبی نداشته باشیم چنین کاری امکانپذیر نیست؛ مثلا ما هنوز در زمینه زیرساختهای پارکهای علم و فناوری نیز به یک نظر واحدی نرسیده ایم و برخی استانها پارکهای پیشرفته تری دارند و در برخی استانها اصلا شرایط پارکها مطلوب نیست. دکتر امی، با اشاره به اقدام جدید دفتر امور فناوری استانها، گفت: در بازدیدی که همراه معاونت علمی و فناوری از 7 استان داشتیم گزارش جامعی به عنوان گزارش کار تهیه کردم و تمام مذاکرات، برنامه‌ها و مصوبات در این گزارش جامع جمع آوری شده تا یک سند متقن و قابل استنادی در دست داشته باشیم تا با مطالعه آن در آینده کارهای انجام شده و مصوبات اجرا نشده را ساماندهی کنیم. تمام تلاش ما جهت دهی به نوآوری و فناوری کشور در راستای اسناد بالادستی مثل نقشه جامع علمی کشور و سند چشم انداز است.

به گزارش خبرنگار مهریز نیوز مراسم افتتاحیه دارالقرآن امام خمینی (ره) ، با حضور معاون فرماندار شهرستان مهریز ، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ، فرماندهان نیروی انتظامی منطقه انتظامی شهرستان مهریز امروز بعد از ظهر برگزار شد.