مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی: موتور اصلی توسعه هر کشور، علم و فناوری است

نشست مدیران عامل شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری یزد با دکترمحمد حسین صادقی مشاور عالی دکتر سلطانی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در تاریخ 94/1/19 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پارک، دکتر صادقی مشاور عالی دکتر سلطانی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تبریک سال نو هدف از این سفر را معرفی و ترویج استفاده از خدمات و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به اقشار مختلفی که در پارک علم و فناوری یزد و مراکز رشد هستند بیان کرد.

وی گفت: شرکت هایی که پتانسیل دانش بنیانی را دارند باید دانش بنیان شوند و از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری استفاده کنند. وی سیاست صندوق را تمرکز زدایی و پرداخت تسهیلات این صندوق به هر شرکت دانش بنیانی دانست که در جای جای ایران اسلامی در حال فعالیت است.

مشاور عالی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی  موتور اصلی توسعه هر کشوری را علم و فناوری دانست و گفت: کشورهای پیشرفته از این طریق به توسعه و پیشرفت دست یافته اند و هدف از تشکیل این صندوق تحقق  تکمیل زنجیره ایده تا بازار، تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و پژوهشهای کاربردی از طریق ارائه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت ها و موسسات دانش بنیان  دانست.

دکتر صادقی افزود: سرمایه اولیه صندوق طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی 3 هزار میلیارد تومان در 3 سال اول است. این مبلغ طبق قانون باید از طریق صندوق توسعه ملی یا حساب ذخیره ارزی تامین شود.

محمد حسین صادقی اظهار داشت: سال گذشته علیرغم محدودیت های بودجه ای که در کشور وجود داشت، بودجه خوبی به صندوق اختصاص پیدا کرد و در سال 94 هم 300 میلیون دلار در مجلس تصویب شد که از صندوق ذخیره ارزی در اختیار اين صندوق قرار می گیرد. طبق قانون قرار است نیم درصد از بودجه عمومی کشور هم بعد از سال سوم به این صندوق اختصاص یابد و در ضمن صندوق می تواند اعتبارات دیگری هم از منابع دیگر جذب کند.

وی تضامین ساده تر، سرعت بررسی بالاتر و تمرکز روی طرح های فناورانه را از  جمله جذابیت های این صندوق دانست.

گفتنی است در پایان این جلسه دكتر صادقي به سوالات مطرح شده از سوي شركتها پاسخ گفت.