معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش : دانش آموزان با پارک هاي علم و فناوری ارتباط گسترده تری داشته باشند

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش بر ارتباط دانش آموزان با پارک هاي علم و فناوری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد علی زرافشان روز دوشنبه 28 اردیبهشت با حضور در محل پارک علم و فناوری یزد با تاکید بر ارتباط دانش آموزان با پارک علم و فناوری اظهار داشت دانش آموزان نيازند حمايتهاي علمی و مشاوره اي هستند و  پس از راهنمایی های اولیه در پژوهش سراها خوب است از پتانسيل هاي پارک های علم و فناوری در حوزه هاي مشاوره اي و علمي به صورت تخصصی بهره مند شوند.

علی زرافشان درمراسم انعقاد تفاهمنامه میان پارک علم و فناوری يزد، وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش استان یزد از حسن تدبیر ریاست پارک علم و فناوری یزد داریوش پورسراجیان در مورد تفاهم نامه ی مشترک با موضوع برگزاری مسابقات ملی نوآوری و ابتکارات دانش آموزی قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مسیر موفقیت مسیری کوتاه و هموار باشد.

شايان ذكر است این تفاهم نامه در سه نسخه و 10 بند به امضای معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، رئیس پارک علم و فناوری یزد و مدير كل آموزش و پرورش استان يزد رسید كه طي آن مقرر شد با همكاري سه جانبه هفتمين مسابقات نوآوري و ابتكارات دانش آموزي كه شش دوره آن به صورت استاني در يزد برگزار شده بود به صورت ملي برگزار گردد.

در اين مراسم معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان یزد به ادوار گذشته مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش آموزی با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری  و آشنایی دانش آموزان باعلوم و فنون جدید اشاره کرد و گفت : در این مسابقات هرساله شاهد رشد قابل توجهی در جمعیت دانش آموزی بوده ایم که امیدواریم این رشد همچنان ادامه داشته باشد.

"محمود زارع" در پایان افزود: این مسابقات، تفکر، قدرت حل مسئله و خلاقیت را در بین دانش آموزان افزایش داده و زمینه ای برای رشد استعدادهای دانش آموزی خواهد بود.