نخستین وبینار بین المللی کار آفرینی، تجارت و صنعت با همکاری دانشگاه یو پی ام مالزی در پارک علم و فناوری یزد

نخستین وبینار بین‌المللی کار آفرینی، تجارت و صنعت با همکاری دانشگاه یو پی ام مالزی در پارک علم و فناوری یزد در تاریخ 29 فروردین ماه ساعت 6 صبح همزمان در مالزی و ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، سخنرانان این کارگاه آموزشی از شرکتهای مایکروسافت، پروتون، دانشگاه صنعتي شریف و دانشگاه یزد به ارائه مطالب خود پرداختند. لازم به ذکر است در این وبینار دکتر محمد صالح اولیا رئيس محترم دانشگاه یزد در رابطه با دانشگاه کارآفرین به ایراد سخن پرداخت.

گفتنی است اولین نشست این کارگاه با موضوع مدیریت استراتژیک از ساعت 6 الی 10/30 صبح و دومین نشست با موضوع کارآفرینی ازطریق تحولات اجتماعی و نیز تجارت جهانی از ساعت 12 الی 13/30 برگزار گردید.