نشست رئيس خانه صنعت،معدن و تجارت استان يزد با رئيس پارك علم و فناوري يزد

دكتر پورسراجيان، رئيس پارك علم و فناوري يزد دوشنبه 94/1/24 ميزبان اعضاي خانه صنعت، معدن و تجارت استان يزد بود.
به گزارش روابط عمومي پارك، در اين جلسه مهندس فنايي، رئيس خانه صنعت،معدن و تجارت استان يزد ضمن تبريك سال نو، پارك علم و فناوري را حلقه اتصال صنعت و دانشگاه دانست و ابراز اميدواري كرد اجراي كامل تفاهم‌نامه منعقده بين پارك علم و فناوري يزد و خانه صنعت، معدن و تجارت استان بتواند ارتباط صنعت و دانشگاه را كه لازمه توسعه پايدار است محقق سازد.
دكتر پورسراجيان نيز ضمن تبريك متقابل اظهار داشت: حضور خانه صنعت، معدن و تجارت استان در مركز فناوري اقبال با اين رويكرد بوده است كه از پتانسيل شركتهاي فناور مستقر در پارك براي حل مسائل موجود در صنعت بهره‌برداري گردد.
رئيس پارك علم و فناوري يزد نيز بر اجرايي شدن مفاد تفاهم‌نامه تأكيد كرد و افزود: توسعه پايدار صرفاً با انتقال تكنولوژي محقق نخواهد شد و زماني به توسعه پايدار دست خواهيم يافت كه تكنولوژي از دل نيازهاي جامعه و با تكيه بر دانش بومي توليد يا بومي‌سازي شود و به دست صنعتگران همين مرز و بوم توليدي متكي بر دانش بومي صورت پذيرد.
وي افزود: شركتهاي فناور مستقر در پاركها و مراكز رشد همواره آمادگي توسعه تكنولوژي و رفع مسائل صنعت را دارند. دكتر پورسراجيان با اشاره به اين موضوع كه در شرايط رونق اقتصادي ارزش افزوده بالاي توليد باعث مغفول ماندن تحقيق و توسعه مي‌گردد، گفت: اين موضوع شايسته صنعت كشور نيست، و رسيدن به توسعه پايدار نيازمند ارتباط هميشگي علم و صنعت است.
مهندس شهرام شكوهي، معاون پشتيباني پارك علم و فناوري يزد در اين جلسه با تأكيد بر سازماندهي نظام و ساختار مديريت و برنامه‌ريزي بخش خصوصي اظهار داشت: بخش خصوصي بايد در كنار برنامه‌ها و سياستهاي دولت در عرصه توسعه كشور وارد شود.
وي افزود: نزديك شدن و درهم آميختن منافع مالي بخش صنعتي و دانشگاهي كشور در قالب برنامه‌هاي مشترك مي‌تواند تا حد زيادي فاصله ميان صنعت و دانشگاهيان را كاهش دهد. وي ادامه داد: در همين راستا سرمايه‌گذاري در صندوق پژوهش و فناوري استان براي كمك به پيشبرد برنامه‌هاي تحقيق و توسعه صنعتي، سرمايه‌گذاري در نهادهايي از قبيل مركز فناوري كاشي و سراميك، جشنواره ملي ايده‌هاي برتر و ...... مي‌تواند موجبات نزديكي بيشتر صنعت را با دانشگاه و پارك، به عنوان حلقه ارتباطي علم و صنعت را فراهم آورد .
در پايان جلسه در خصوص موضوعات مختلفي از جمله زمينه هاي همكاري و راههاي توسعه اين همكاري ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت كه رفع مشكل كمبود فضا براي استقرار مؤسسات فناور به عنوان اساسي ترين مشكلي كه پارك در حال حاضر با آن روبروست يكي از مهمترين آنها بود. مسئولين خانه صنعت، معدن و تجارت آمادگي خود را براي هرگونه همكاري در اين خصوص ابراز داشتند.