نشست مشترك رياست پارك علم و فناوري يزد با مسئولان دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد

در راستاي همكاريهاي پارك علم و فناوري يزد و دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد، نشست مشتركي با حضور مسئولين اين دانشگاه و رياست پارك برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در اين جلسه موضوعات مرتبط با مراكز رشد زيست فناوري پارك علم و فناوري يزد و همچنين مركز رشد فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد مطرح و زمينه‌هاي همكاري و نحوه همكاريهاي مشترك مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شايان ذكر است در اين جلسه دكتر مهرپرور، معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي و دكتر كلانتر رئيس دانشكده پزشكي اين دانشگاه، دكتر پورسراجيان رئيس پارك، مهندس شكوهي معاون پشتيباني پارك، مهندس باقي مدير مركز رشد زيست فناوري و آقاي قويدل مدير روابط بين‌الملل پارك حضور داشتند.