نشست مشترك رئيس پارك علم و فناوري يزد با مدير عامل گروه پيشگامان كوير يزد

دكتر پورسراجيان رئيس پارك علم و فناوري يزد روز سه­‌شنبه مورخ 94/01/25 طي نشسست مشتركي با مهندس رضايي­ نژاد مدير عامل گروه پيشگامان كوير يزد ديدار كردند.

به گزارش روابط عمومي پارك، دكتر پورسراجيان در اين جلسه با اشاره به اين موضوع كه بخش خصوصي تنها راه ­حل مشكلات اقتصادي جامعه است، تأكيد كرد: جهش اقتصادي و ايجاد ثروت و رفاه اجتماعي در جامعه در گروه رشد و شكوفايي بخش خصوصي است و در اين ميان شركتهايي كه بر پايه دانش شكل مي­گيرند را پيشرو و طلايه­‌دار اين عرصه دانست.

رئيس پارك علم و فناوري يزد شركت پيشگامان كوير را نمونه موفقي از اين شركتها در كشور دانست و يادآور شد: برنامه‌­ريزيها بايد به گونه­اي باشد كه با كمك بخش خصوصي زمينه براي شكوفايي ديگر استعدادها و زايش شركتهاي ديگر فراهم آيد. وي جشنواره ايده­‌هاي برتر را يكي از نقاط عطف و مدلي موفق از اين نوع همكاري ميان بخش خصوصي و دولتي دانست و ضمن تقدير از شركت پيشگامان كوير به سبب همراهي و همكاري با پارك علم و فناوري يزد در برگزاري اين جشنواره در ادوار قبل ابراز اميدواري نمود اين همكاري بيش از پيش و مستحكم­تر از گذشته ادامه يابد.

مهندس رضائي­ نژاد نيز توجه به تحقيق و توسعه را از سياستهاي اصلي گروه پيشگاماتن دانست و گفت: سرمايه‌گذاري روي ايده­‌ها و ايده‌­پردازان اگر چه سرمايه­‌گذاري­‌اي بلندمدت است اما پربازده و مثمرثمر براي كل جامعه است و جشنواره­‌هايي چون ايده­هاي برتر زمينه­‌ساز اين استعداديابي است.

وي همكاري پارك با شركت پيشگامان را ريشه­دار وسيع دانست و آمادگي خود را براي هرگونه همكاري با پارك در آينده نيز اعلام داشت.