نماينده دولت در صندوق پژوهش و فناوري استان يزد تكذيب كرد

به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري يزد، دكتر داريوش پورسراجيان، رئيس پارك و نماينده دولت در صندوق پژوهش و فناوري استان در پاسخ به مطلب مورخ 6 دي ماه 93 يزد فردا مبني بر تخلف اين صندوق اعلان نمود: "با بررسي صورت گرفته توسط مديريت مالي پارك علم و فناوري يزد و بازرسي مجمع عمومي، هيچگونه تخلف ساختارمندي در عمليات صندوق به ويژه در زمينه ديركرد و جرائم مربوطه مشاهده نشد و موضوع دريافت سود و ديركرد چندين باره (نزول مركب) مورد اشاره در مطلب مذكور صحيح نمي‌باشد."

شايان ذكر است، صندوق پژوهش و فناوري استان يزد صندوقي غيردولتي است كه در تاريخ 83/12/23 براساس مصوبه مورخ 1381/12/25 هيأت محترم وزيران، به پيشنهاد مشترك سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و به استناد ماده (100) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران، با سرمايه اوليه 10 ميليارد ريال و با تركيب 49 درصد بخش دولتي شامل دولت جمهوري اسلامي ايران، پارك علم و فناوري يزد، دانشگاه يزد، دانشگاه علوم پزشكي يزد و سازمان بازرگاني يزد و 51 درصد بخش خصوصي به ثبت رسيده و فعاليت اجرائي خود را از سال 1385 آغاز نموده است.

براساس اساسنامه، دامنه فعاليت صندوق پژوهش و فناوري استان يزد، در زمينه‌هاي اعطاي وام و تسهيلات، مشاركت، تأمين سرمايه ريسك‌پذير و ارائه تضمين و ضمانت‌نامه‌ها مي‌باشد و در حال حاضر 880 پرونده تسهيلات فعال با مبلغي بالغ بر 210 ميليارد ريال در صندوق وجود دارد كه اطلاعات تكميلي آن از طريق سايت  www.yazdrtf.com قابل دسترسي مي‌باشد.