هماهنگی در مدیریت شهری ; آسفالتی که ۲۴ ساعت هم دوام نداشت !

اینجا خیابان شهید مصطفی خمینی شهرستان مهریز روبروی مسجد جامع می باشد . دقت کنید ! چه هماهنگی بین ارگانهای دولتی در مدیریت شهری شهر مهریز بوجود آمده است .دیروز بالاخره شهرداری مهریز تصمیم خود مبنی بر آسفالت کردن این قسمت از خیابان را عملی کرد و هنوز ۲۴ ساعت نشده ماموران اداره آب و فاضلاب آمدند و آسفالت را کَندند !

DSC03238

این تماس تلفنی یکی از شهروندان خوب مهریزی بود با سایت خبری تحلیلی مهریز نیوز و خبرنگار مهریز نیوز هم چند عکسی از آنجا تهیه نمود و قرار شد من هم برایش مطلبی بنویسم اما چه بنویسم !

بنویسم مقصر شهرداری است که بی موقع آسفالت کرد که این درست نیست ! بنویسم مقصر آب و فاضلاب است که زودتر اقدام نکرد که این هم درست نیست . مقصر کیست ؟

به نظر آمد مقصر این ناهماهنگی در مدیریت شهری شاید خبرنگار مهریز نیوز است که اداره اب و فاضلاب شهرستان مهریز از زودتر از آسفالت کردن این معبر توسط شهرداری مطلع ننموده است !