همزمان با امضاي تفاهم‌نامه همكاري ميان پارك علم و فناوري يزد و دانشگاه پيام نور، ساختمان مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه پيام نور افتتاح شد

تفاهم‌نامه همكاري ميان پارك علم و فناوري يزد و دانشگاه پيام نور استان يزد در مورخ 93/10/27 به امضاي طرفين رسيد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در اين مراسم دكتر داريوش پورسراجيان، رئيس پارك علم و فناوري يزد ضمن ابراز خرسندي از راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري در دانشگاه پيام نور در مركز استان و حركت مثبت دانشگاه به سمت تجاري‌سازي، امضاي همزمان تفاهم‌نامه و اختصاص فضاي مناسب و افتتاح آنرا نشان عزم و اراده جدي دانشگاه مبني بر راه‌اندازي و توسعه مركز رشد برشمرد و از راه‌اندازي مراكز رشد دانشگاهي در ساير دانشگاه‌هاي استان در آينده نزديك خبر داد.

دكتر اميني، رئيس دانشگاه پيام نور نيز ضمن خير مقدم، هدف دانشگاه را كيفي‌سازي فعاليتها عنوان نمود و با اشاره به منابع علمي دانشگاه همچنين فعاليتهاي پژوهشي از جمله تشكيل پژوهشكده "پوششهاي نانو ساختار"، ايجاد مراكز رشد در دانشگاه را استمرار اين هدف برشمرد. وي با تشكر از همكاري پارك در ايجاد اين مركز از همكاران دانشگاه نيز بابت پيگيري و آماده‌سازي ساختمان قدرداني نمود.

در ادامه دكتر پورسراجيان با اشاره به اينكه حجم متنوع و متكثري از فعاليتها در مركز رشد وجود دارد بر اختصاص امكانات و حمايتهاي متناسب با توسعه فناوري به شركتها تأكيد كرد.

دكتر  اميني نيز از استانداري يزد به دليل حمايتهاي بيدريغ از توسعه فناوري در استان تقدير و آنرا فرصتي مغتنم براي استان برشمرد.

دكتر احمدرضا فقيه خراساني، معاون فناوري و نوآوري پارك نيز با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر حمايت از شركتهاي دانش‌بنيان، مراكز رشد و پاركها را مايه دلگرمي و نشان از عزم و اراده نظام در جهت كارآفريني براي فارغ‌التحصيلان و نخبگان برشمرد.