همكاريهاي علم و فناوري ميان معاونت علمي رياست جمهوري و پارك علم و فناوري يزد توسعه مي‌يابد.

جلسه‌اي با حضور استاندار يزد، رئيس و معاون پشتيباني پارك علم و فناوري يزد، رئيس صندوق پژوهش و فناوري استان يزد و معاون توسعه فناوری معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري روز گذشته 19 مهر ماه به منظور توسعه همكاريهاي علم و فناوري في‌مابين پارك علم و فناوري يزد و  معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اين معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي پارك، در ابتداي جلسه دكتر علي وطني، معاون توسعه فناوری معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به بيان پتانسيلها و ظرفيتهاي اين معاونت جهت خدمت‌رساني به شركتهاي دانش‌بنيان پرداخت. در ادامه سید محمد میرمحمدی، استاندار یزد با بيان اينكه پارك علم و فناوري يزد جايگاه ويژه‌اي در استان دارد، اظهار داشت: شركتهاي دانش‌بنيان باعث ايجاد ارزش افزوده فراوان در اقتصاد مي‌گردند و با توجه به جايگاه ويژه‌ آنها، بايد مورد حمايت جدي قرار گيرند.

مهندس شهرام شكوهي، معاون پشتيباني پارك علم و فناوري يزد نيز گزارشي از تعاملات پارك علم و فناوري يزد و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارائه نمود.

موضوعاتي همچون جشنواره ملي علم تا عمل، تفاهم‌نامه منعقده ميان دوطرف، ارائه مجوز فعاليت به شركتهاي دانش‌بنيان، پيگيري طرحهاي كلان توسعه فناوري استان و سرمايه‌گذاري در صندوق پژوهش و فناوري استان در اين جلسه مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه جلسه تصميم گرفته شد همكارهاي دو طرف در قالب تفاهم‌نامه منعقده و همچنين ارائه تسهيلات از سوي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ادامه يابد.