همکاریهای علمی و فناوری ایران و فرانسه گسترش می‌یابد.

به منظور گسترش همکاریهای علمی بین‌المللی بین ایران و فرانسه دکتر وحید احمدی معاون پژوهشی  و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با برونو فوشه سفیر فرانسه در تهران دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی پارك و به نقل از وزارت علوم، در این دیدار، دکتر احمدی گزارشی از پیشرفتهای علمی ایران ارائه کرد و با تاکید بر این نکته که همکاریهای علمی بین‌المللی صرفاً نباید به چارچوبهای آموزشی محدود شود گفت: در دنیای فعلی بحث دیپلماسی علمی ابزار قدرتمندی است که می‌تواند به تعمیق روابط میان کشورها کمک کند و نه تنها محور آموزش، بلکه باید محور پژوهش و فناوری را نیز در بر بگیرد.
 دکتر احمدی افزود: ما به دنبال ساز و کاری و طراحی مدلی هستیم که میان بدنه علمی و پژوهشی دو کشور ارتباط برقرار کند.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، اعزام استادان و دانشجویان دکترا به فرصتهای مطالعاتی، تشکیل کارگاه‌های آموزشی، تبادل استاد و دانشجو، برقراری ارتباط میان پارکهای علمی و فناوری دو کشور، راه‌اندازی تورهای علمی و ایجاد دوره‌های مشترک را از راهکارهای افزایش ارتباط و همکاریهای علمی عنوان کرد و اظهار داشت: انتظار ما این است که شبکه ای ایجاد شود که دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های ایران، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های متناظر خود را پیدا کنند و ستادهای دولتی هم تسهیل کننده این ارتباط باشند.
برونو فوشه سفیر فرانسه در جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن اظهار خرسندی از افزایش تبادلات علمی میان ایران و فرانسه به مبادلات علمی طولانی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 2000 دانشجوی ایرانی در فرانسه به تحصیل مشغول هستند و سطح علمی این دانشجویان هم خیلی بالاست و این امر نشان از پتانسیل بالای دانشگاه‌های ایران دارد.
سفیر فرانسه در تهران در ادامه به این نکته که مبادلات علمی میان دو کشور نباید به مبادله دانشجو محدود شود و باید محورهای پژوهش و فناوری را نیز در برگیرد اشاره کرد و گفت: فرانسه در ایران به دلایل ادبی و حقوقی شهرت دارد ولی این تصویر باید تغییر کند و شامل مباحث علمی نیز بشود.
سفیر فرانسه با اعلام آمادگی در تبادل دانشجو در سطح تحصیلات تکمیلی و تبادلات پژوهشی گفت: فرانسه برای تشویق و افزایش همکاریهای علمی آمادگی کامل دارد.
گفتنی است در این نشست مقرر شد، جزئیات موارد همکاری بعد از بحث و تبادل نظر میان مرکز همکاریهای علمی بین‌المللی وزارت علوم، مركز مطالعات و همكاريهاي بين المللي و رایزن علمی فرانسه مشخص و تدوین شود.