همکاری مردم با پلیس ضریب امنیت را افزایش می دهد

به گزارش مهریز نیوز سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری آحاد مردم با پلیس ضریب امنیت را در کشور بالا برده و موجب نظم و آرامش بیشتر می شود.
حجت الاسلام ‘دخیل عباس زارع زاده' روز جمعه در دیدار فرمانده و کارکنان منطقه انتظامی مهریز افزود: به برکت خون شهدا، جانفشانی ایثارگران و رهبری های مقام معظم رهبری ایران از امن ترین کشورهای دنیا است.

وی اضافه کرد: حضور فعالانه نیروی های نظامی و انتظامی در صحنه و انجام جدی و دقیق وظایف محوله تحت لوای ولایت فقیه موجب برقراری امنیت و آسایش در کشور شده است.

نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای ارتقای امنیت که خیلی مهم و باید همیشه جدی گرفته شود با تعامل سازنده و دائمی مردم و پلیس قطعا شاهد ارتقای آن خواهیم بود.

زارع زاده گفت: در سایه امنیت و آرامش است که مدیران دستگاه های اجرایی در عرصه های تولیدی و صنعتی و سایر اقشار مختلف مردم می توانند بدون مشکلی امور خود را انجام دهند.

نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، خاتم و ابرکوه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کارهای پلیس در خدمات رسانی به مردم قابل تقدیر است و امیدواریم پاسداران نظم و امنیت در کار خود موفق باشند.

زارع زاده یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و بخصوص شهیدان نیروی انتظامی را گرامی داشت و یادآور شد: عزتی که در ایران وجود دارد به برکت همین ایثارگری ها و جانفشانی ها است.

همکاری مردم با پلیس ضریب امنیت را افزایش می دهد