هم زباني معاون فناوري و نوآوري پارك با شركتهاي مستقر در مركز فناوري اقبال

بازدیدهای دوره‌ای از شرکتهاي مستقر در مجموعه پارك علم و فناوري يزد از تاريخ  94/02/09 به صورت اختصاصی و حضوری توسط معاونت فناوری و نوآوری احمدرضا فقیه خراسانی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پارک؛ در نخستين روز اين بازديدها دکتر احمدرضا فقیه خراسانی به اتفاق مدير خدمات فناوري و بازاريابي و  تیم روابط عمومی پارک از دو شرکت "تدبیر و توسعه پرنیان" و " آمار و توسعه ماهان"بازديد كردند.

طی این دیدارها مدیران عامل شركتهاي مذكور به بیان پيشنهادات خود در زمینه‌های مختلف پرداختند كه مواردي چون مسائل مالیاتي، اصلاحات محيطي سالن و محوطه، مسائل خاص شركتهاي فعال در حوزه فناوريهاي نرم و .... از جمله مهمترين مسائل مطرح شده در اين جلسات بود.

دکتر فقیه خراسانی هدف از این بازدیدها را ملاقات حضوری و ارتباط نزدیک تر با مدیران عامل شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری یزد و آگاه شدن از مسائل و پيشنهادات شرکتها اعلام نمود و در خصوص پيگيري مسائل و موارد مطرح شده قول همکاری داد.