وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات: يزد الحق در حوزه IT خوب كاركرده است

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اینکه اقتصاد دانش‌ بنیان محور اصلی تدوین برنامه ششم توسعه است از اختصاص تسهیلات 120میلیارد توماني به شرکتهای دانش‌بنیان فعال در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات از سوی این وزارتخانه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي پارك، محمود واعظی استان یزد را در حوزه IT پيشرو دانست و گفت: آنچه در سفرم به یزد مسجل بود آن بود که یزد الحق در این حوزه خوب کارکرده است.

وی اظهارداشت: جهان در هر مقطعی شاهد مؤلفه‌های تولید ثروت متفاوتی بوده است، زمانی کشاورزی و صنعت مؤلفه تولید ثروت یک جامعه محسوب می‌شدند و امروز فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان مؤلفه تولید ثروت برای جوامع است.

واعظي اقتصاد دانش بنیان را میانبری برای رسیدن به توسعه دانست و گفت بسیاری از کشورهای پیشرفته برای نیل به توسعه از این ابزار استفاده کرده‌اند.